Tule mukaan, yhdessä olemme enemmän!

Olemme iloisia, kun olet harkitsemassa yhdistystämme harrasteympäristöksesi. Haluamme rohkaista sinua tulemaan mukaan. Kotisivuiltamme saat kuvan toimintamme monipuolisuudesta. Parhaan kuvan siitä saat, kun tulet käymään kerhoissamme. Paras aika tähän on toimintakauden aikana torstaisin klo 10:00 Kempeleen nuorisoseuralla kokoontuva pääkerho. Osoite on Kirkkotie 19 90440 Kempele.
Yhdistys tarjoaa pullakahvit ja tietoa toiminnastamme. Me kaikki jo mukana olevat toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä viereinen jäsenlomake ja paina  Lähetä jäsenlomake-nappia. Sen jälkeen maksa jäsenmaksu, joka vuodelle 2022  on  17,00 e yhdistyksemme tilille n:o FI09 5740 4420 0650 43. Maksun näkyessä tilillämme, yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenyytesi ja olet tervetullut mukaan toimintaamme.

Jäsenmaksuun sisältyy kaikki kerhotoiminta sekä Eläkkeensaaja-lehti, joka on hyvä tietopaketti meidän eläkkeensaajien asioista.

Jäsenedut näyttäytyvät kokonaisuudessaan, kun painat hiiren vasenta nappia tässä. Ulkopuolisten harrasteiden, kuten keilaus ja kuntosali, hinnat eivät jäsenmaksuun sisälly, mutta ne on neuvoteltu edulliseksi.

Maksun saavuttua hallitus vahvistaa jäsenyytesi ja asia on sillä selvä. Olet mukana monipuolisessa ja mielekkäässä toiminnassa.

Eniten saat irti yhdistyksen jäsenyydesta osallistumalla kerhojemme toimintaan. Niiden toiminta-ajat ja ohjelman näet Toimintakalenteri 2022välilehdiltä, kun näppäät tästä.

                                             Jäsenlomake