Parhat kalastajat Heimo Lappalainen ja Tarja Mononen

Maanantai-iltapäivän puolella kokoontui reipas joukko RES:iläisiä Oulunsalon Varjakan rantamille, suuren kalamäärän toiveissa jokainen sinne saapui. Sää oli tuulinen ja joku pisara vettä tuli, mutta eipä se tätä joukkoa haitannut, kalaa nostettaessa ei juuri muuhun ehtinyt huomiotansa kiinnittää.

Paikat oli merkitty aallonmurtajan tuntumaan sekä laitureille osa, paikkojen arvonta tehtiin ennen kalan nostoon lähtöä. Arvelutti kun joutui laiturille, mutta toisin kävi, sieltä ne suurimmat saaliit sitten kuitenkin saatiin.

Sarjoja oli runsaasti, kaikkiaan viidessä jaettiin palkinnot. Tavoitteenahan oli saada mahdollisimman monta kalaa, painosta ei tällä kertaa puhuttu mitään. Lisäksi palkittiin lyhimmän ja pisimmän kalan saaneet.

Yleisen sarjan kilpailun voitti Heimo Lappalainen, tuloksella 20 kalaa, toisena Valto Salonperä 16 kalaa ja kolmanneksi tuli Tarja Mononen 13 kalallaan.

Naisten sarjan voitti Tarja Mononen 13 kalaa ja sai palkinnon, toiseksi Mirja Salonperä 10 kalan voimin, kolmanneksi sijoittui Anneli Vainikainen kolmella kalalla.

Miesten sarjan voitti Heimo Lappalainen 20 kalan tuurilla, Valto Salonperä toisena 16 kalalla ja Kyösti Vainikainen oli kolmas 7 kalan voimin.

Lyhimmän kalan onki Valto Salonperä.

Pisimmän kalan palkinnon nappasi Paavo Talala.

Näin kisailtiin suuren katselijajoukon edessä, kokonaista kaksi RES:iläistä oli katsomossa…