Kauden päättäjäiset 19.5.2016 Rokualla

RES vietti kevätkauden 2016 päättäjäisiä Rokuan maisemissa torstaina 19.5. Tällä kertaa ei ohjelmassa ollut muiden ohjelman suorittajien kuin puheenjohtajan ja arpajaistenhoitajan esiintymisvuorot. Kokeiltiinpa kerrankin tällaistakin, koko kevät on ollut melkoista menoa yhdistyksen toiminnassa.

Tuttu onnikkakuski vei meidät tasaista 80 vauhtia Rokualle, alkuun odoteltiin hieman ja päästiin pääasiaan eli syömään. Jokaiselle löytyi sopivaa syötävää, ilman ei jäänyt kukaan. Kun oli saatu tämä tehtävä suoritettua, oli pienen puheen vuoro – siinä katsottiin hieman taaksepäin kuluneen kauden asioita. Myös muutama sana kesän aikaisista menoista tuli mainituksi. Teatteriin mennään, Varjakassa vietetään iltaa ja äiti Venäjän maalla käydään elokuussa.

Viikottaisia petankkia, mölkkyä, kurlausta ja frisbeegolfia ei unohdeta, vaan jossain sopivassa tilaisuudessa käydään niitäkin heittelemässä kesäkaudella. Sarkkirannan monttu ja Pyrinnön majan tienoo ovat näiden tapahtumien paikkoina. Liikunta tekee poikaa, tytöillekin. Laitetaan Rantalakeuteen tietoa ja netin kautta sähköposteja, milloin aletaan näihin puuhiin.

Tilaisuuden jälkeen oli aikaa tehdä lenkki tai pari järven ympäri ja taisi joku mennä uimahallinkin puolelle. Ja lopuksi oli vielä pidempi tanssituokio, monet siellä laittoivat jalalla koreasti aina tanssimusiikin loppuun saakka.

Poiskin oli lähdettävä ja 15.30 paikkeilla auto suuntasi samalle reitille kuin sinne mennessäkin, päinvastaisessa järjestyksessä vaan kuin menomatkalla.

Valto Salonperä
puheenjohtaja

Kuvat ja kuvatekstit sekä sivun päivitys
Jorma Jylhä