Kohti kesää elokuva- ja musikaalimusiikin sävelten siivin

Lauryhmä Vuokkojen ja Veikkojen jo pienen perinteen omaava kevätkonsertti toteutui sunnuntaina 5.5.2019 Kempeleen nuorisoseuralla.

Vaikka kuoron ihmiset, niin laulajat kuin johtajatkin ovat vaihtuneet, saimme jälleen kuulla eläkeläismusisointia parhaimmillaan. Vuoden 2019 alusta aloittanut kuoronjohtaja Suvi Partanen on tuonut uuden ja reippaan hengen laulajiin. Niinpä kuulemastamme välittyi innostumisen ja onnistumisen elämyksiä.

Alla olevassa kuvagalleriassa on lisää konsertistamme kuvien kertomana.

 

Näpäyttämällä kuvaa hiiren vasemmalla napilla saat kuvasta suurennoksen.

Kuoron yhdyshenkilönä Tuulikki Alaräihä on tehnyt pitkää päivää saadakseen konsertin monet osaset kohdilleen. Kaikki sujui hienosti.
Kuoron johtaja Suvi Partanen oli ahkeroinut omalla sarallaan. Harjoittaen laulajat, sekä huolehtien konsertin säestyksestä ja johdatellen ohjelman kulkua jouhevin kuulutuksin. Hyvin tehty työ. Kuvassa osa laulajista taustalla vasemmalta alkaen Anja Kovanen, Hilkka Hämeenaho, Leila Ahokangas ja Maire Hujanen.
Ensimmäisten joukossa konserttiamme seuraamaan saapuivat oululaiset ystävämme...
heidän jälkeensä lisää kuulijoita, täyttäen koko salin istuinpaikat. Konsertti saattoi alkaa.
Laulukuoro Vuokot ja Veikot tositoimissa. Konsertin ensimmäiset numerot kajahtivat ilmoille koko kuoron esittäminä ja Suvi Partasen säestäessä.
Tässä osa naislaulajista lähikuvassa. Vasemmalta Irma Pihlajaniemi, Sinikka Metsäperä, Tuulikki Alaräihä ja Hellevi Viinikanoja.
Tässä kuvassa on Veikkojen laulajat. Vasemmalta Leevi Hietala, Harri Laaksonen, Taisto Rossi, Mikko Ranta, Matti Korpela ja Tauno Lauronen. Omien sanojensa mukaan miehet toivottavat uudet laulajat tervetulleisksi ryhmänsä vahvistukseksi.
Väliaikakahvin joustavasta tarjoilusta huolehtivat vas. Rauni Ervasti, Kerttu Mömmo ja Kirsti Helenius.