- - - -

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...

 

Tätä Putte-possun nimipäivälaulusta lainattua riimiä voi hyvin käyttää otsikkona yhdistyksemme pikkujoulusta kertovassa jutussa. Vietimme syyskauden toiminnan päättävää juhlaa kempeleläisten omassa olohuoneessa eli Pohjankievarissa perjantaina 19.12.2014. Paikalla oli reilu kolmannes jäsenistöstämme, jotka parhaimpiinsa pukeutuneina olivat komea joukko.
Varttuneimmassakin eläkkeensaajassa asuu pieni tyttö tai poika. Se tulee esiin erityisesti näin lähestyvän joulun aikaan. Sketsit, tonttuleikit ja varsinkin joulupukin vierailu ovat aivan yhtä jännittäviä, kuin muinoin lapsena.
Pohjankievarin tarjoaman herkullisen jouluaterian lisäksi saimme nauttia omien jäsentemme esittämästä ohjelmasta, joka toi mieliimme kouluaikojen parhaat muistot.
Juhlan juonsi taidolla Leila Pietola. Kuorojen lauluesityksien ja yhteislaulujen säestyksistä ja tanssimusiikista vastasi Niilo Kiviniemi. Tanssimusiikin solistina oli yhdistyksemme jäsen Mikko Ranta.
Mitä muuta juhlassamme tapahtui, näet alla olevasta, Jorma Jylhän ottamista valukuvista koostuvasta kuvagalleriasta. Näpäytä kuvaa hiiren vasemmalla, niin näet sen suurennettuna teksteineen.

Artikkelin päivitys
20.12.2014 Jorma Jylhä