Kevätpäättäjäiset 22.5 2014 Kestilä

Yhdistyksemme kevätkausi päätettiin juhlavasti Pihkalan maalaiskartanossa

 

Upean keväisen torstaipäivän aurinko syleili yhdistyksemme aktiiveja, jotka olivat kokoontuneet päättämään kevään toimintakautta Pihkalan maalaiskartanoon, entiseen Kestilän, nykyiseen Siikalatvan kuntaan.

Kartanon isäntäväki oli laittanut paikat kuntoon ja pöytä oli koreana. Yhdistyksemme harrasteryhmien vetäjät olivat valmentaneet niin kuorot, kuin tanssiryhmätkin parhaaseen iskuun. 

Perusidea ohjelmaa omasta takaa varmisti, että ohjelmat olivat nautittavia ja kaikille uusia. Kirsti Helenius ja Niilo Kiviniemi olivat harjoituttaneet omien harrastealojensa osaajat ja nähtävä ja kuultava oli nautittavaa. Osmo Kaveri, Marja-Leena Huru sekä Paavo Talala ja Anneli Näyhä olivat niin ikään kehitelleet ohjelmaa meidän kaikkien viihdytykseksi.

Eläkeyhdistysten juhlan kohokohta on arpajaiset ja meillä RES:ssä ne ovat aina olleet palkinnoiltaa juhlavat. Arpajaisten käytännön toteutuksesn olivat hoitaneet Helena Sipola ja Hellevi Viinikanoja. He olivat tehneet työnsä hyvin, josta suuri kiitos. 

Ohjelmien jälkeen juhlamme päättyi yhdessä laulettuun suvivirteen, jonka jälkeen nautimme lähtökahvit ja kotimatka saattoi alkaa.

Kaikille jäsenillemme hyvää ja virkistävää kesää. Ennen syyskuun puolivälin tienoilla alkavaa syyskautta tavataan oman yhdistyksemme ja piirin tapahtumien merkeissä.

Alla olevassa kuva-albumissa on tallennettuna tuokiokuvia kevätjuhlastamme.

Kuvat Aino Jylhä, kuvatekstit Jorma Jylhä.