Miehet kokkaamaan
Miesten kokkikurssi pidettiin Kempeleen Nuorisoseuralla
ti 30.11.2021 alkaen klo 11:30.
Päivän ruokalista oli riista- ja muutoinkin lähiruoka painotteinen.
Alkuruokana oli sienikeitto ja sämpylät.
Pääruuaksi tehtiin lihapullia hirven jauhelihasta, joita syötiin sitten perunamuusin kera ja useimpien mielestä puolukkahillolla oli myös paikkansa.
Jälkiruokana nautittiin hillakiisseliä.
Kurssilaiset tuntuivat olevan varsin tyytyväisiä yhdessä toimimiseen
ja siihen mitä saatiin aikaiseksi.
Toinen kurssipäivä oli ti 7.12.2021 alkaen klo 11:30.
Silloin leivottiin mokkapaloja, korvapuusteja, tiikerikakku, Hanna-tädin kakkuja ja sämpylöitä.
Lounaaksi laitettiin pinaattikeitto ja kananmunat.
Sitten nautittiin kahvit ja tuoreet leivonnaiset.
Teksti ja kuvat
Vilho