Pienen hauen pyydystys
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tarina menneisyyden haamuista, irtipäästämisestä ja rakkaudesta

Pienen hauen pyydystys
Oulun kaupunginteatteri
La 6.5.2023 klo 19:00
Eläkeryhmän lipun hinta 36,00 €. Lippuja on varattu 50 kpl.
Väliaikatarjoilu kahvi/tee sekä pulla 7,00 €

Maksut RES:n tilille n:o FI09 5740 4420 0650 43, viite 1355.
Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2023,  joka on myös maksun eräpäivä. Ilmoittautuminen kerhossa kiertäviin listoihin tai Jorma Jylhälle puh: 040 0653921, myös sähköposti jormajylh@gmail.com toimii.


Pienen hauen pyydystys perustuu Juhani Karilan palkittuun menestysromaaniin. Se on villi ja vapaa sekoitus rakkausdraamaa, rehevää kansankomediaa ja myyttistä fantasiaa, missä kaikki on mahdollista! Janne Pellisen dramatisoinnissa Karilan romaanin mielikuvitus ja virtuoosimainen kieli pääsee täysiin oikeuksiinsa ja valtaa OPienen hauen pyydystys perustuu Juhani Karilan palkittuun menestysromaaniin. Se on villi ja vapaa sekoitus rakkausdraamaa, rehevää kansankomediaa ja myyttistä fantasiaa, missä kaikki on mahdollista! Janne Pellisen dramatisoinnissa Karilan romaanin mielikuvitus ja virtuoosimainen kieli pääsee täysiin oikeuksiinsa ja valtaa Oulun teatterin suuren näyttämön.

Tarinan päähenkilö Elina matkustaa kerran vuodessa synnyinseudulleen Itä-Lappiin kalastamaan hauen tutusta lammesta. Hauki on saatava ylös lammesta ennen kesäkuun 18. päivää, sillä Elinan elämä riippuu siitä. Kuitenkin, tällä kertaa Elinan siima katkeaa ja hauen saaminen ylös lammesta alkaa vaikuttaa monestakin syystä mahdottomalta. Samaan aikaan rikostutkija Janatuinen on tullut Elinan perässä Itä-Lappiin, sillä epäilee tätä vakavasta rikoksesta…


Tervetuloa teatteriin

Jorma Jylhä
matkavastaava