RES:n nuotioilta 15.7.2021 Varjakan huvivenesatama

Kohtalaisen pitkän perinteen omaava kesätapahtuma järjestettiin jälleen tutussa paikassa, eli Varjakan huvivenesatamassa Oulunsalossa. Säiden säätelijä oli tilaisuuteemme nähden suopea, sillä tapahtuman päätöshetkellä klo 18:00 tuli pieni sadekuuro, joka ei häirinnyt tilaisuutta yhtään, sillä osallistujat olivat jo siirtyneet autoihin. Meitä oli paikalla saman verran ihmisiä, kuin vilkkaimman kerhokauden parhaiten onnistuneina kerhopäivinä. Alla olevat kuvat kertovat tilaisuudesta sanoja enemmän.

Tekstit ja kuvat
Jorma Jylhä

Juhlayleisö on asettumassa paikoilleen merenrannan ja vihreän nurmikon muodostamaan kesäiseen miljööseen.
Puheenjohtajan huolestuneeseen ilmeeseen ei ole mitään aihetta, sillä makkaran jakeluun valmistautuneet Vilho ja Tuula hallitsevat tilanteen täysin.
Elsi, Salli ja Raili ovat aina iloisella tuulella olevia kesäisen illan vakiovieraita. Hyvän tunnelman luojia.
Eläkeläisten tilaisuuksissa yhteislaululla on keskeinen merkitys. Yhdistyksemme laulukuoron, Vuokkojen ja Veikkojen jäsenet toimivat esilaulajina, joiden innoittamina myös yleisö lauloi riemullisesti antautuen.
Jorma Kalevi on laulun ja esiintymisen lahjalla siunattu jäsenemme. Tällä kertaa hän lauloi hienon italialaisen partisaanilaulun Bella Ciao sekä Jaakko Tepon tekemän laulun Onni ja Hilma. Vakavasti, mutta hyvällä huumorilla.
Myös Sauli esitti yksinlaulua. Hänen numeronsa löytyivä yleisölle jaetuista laulukirjoista, joten heillä oli mahdollisuus osallistua.
Kuvan äärilaidoissa olevat Jouko ja Kirsti hoitivat arpojen myynnin tilaisuuden osallistujille. Raija (toinen oikealta) on jo arpansa ostanut, mutta Soilen kanssa kaksikolla syntyi arpakaupat.
Ketjunheitto on vuodesta toiseen suosittu peli. Kuvassa edessä oikealla oleva Paavo Tikkala järjestää pelimahdollisuuden ja tuomaroi sitä. Pelivuorossa on Paavo Talala, heittolajien vanhan liiton mies.