RES:n jäsenten perinteinen lauluilta Varjakassa

Kesäinen iltamme kameran linssin läpi nähtynä

Puheenjohtaja Kerttu avaa loppukesän tilaisuutemme. Ilme on iloinen runsaan osallistujajoukon ja auringonpaisteen sävyttämässä juhlassa.
Tuula ja Vilho hoitivat makkaranpaiston viime vuoden juhlassa niin hyvin, että jatkopesti oli taattu. Heille suuri kiitos hyvin tehdystä työstä, jonka tulosena saimme herkutella mainioilla grillimakkaroilla.
Yleiso sai esittää toivomuksia laulettavista kappaleista. Myös Jorma-Kalevin, Heimon ja Matin toiveet tulivat hyvin noteeratuiksi.
Paavo Tikkala toi juhlaan mainion viihdepelin, eli kettingin heittoon rakennetun pöydän. Vaikeusastetta oli siinä määrin, että paremmuudet saatiin ratkaistua sekä miesten että naisten sarjoissa.
Iltamme ohjelmassa laululla, erityisesti yhteislaulullas oli iso rooli. Tässä Leilan, Ailan, Matin ja Taunon muodostama kvartetti esitti Kaukon säestäessä laulunumeroita. Suurin osa yhteislauluista laulettiin Tuulikin ja Mikon toimiessa esilaulajina.
Musikanttien esittämä valssi sai tanssin taitajat Annelin ja Paavon nurmiparketille pyörähtelemään. Tyyli on vanhojen mestareiden.
Naisten sarjan voittaja oli kuvassa keskellä seisova Vuokko, toinen ja kolmas sija jaettiin Anna-Liisan ja Ailan kesken. Hyvä rouvat!
Miesten ketjunheiton "kirkkaimman" pokkasi keskellä oleva Tauno, "hopeaa" kuittasi Kauko kuvassa oikealla. Kolmannen sijan saavutti Jouko, joka otti palkintonsa näyrästi vastaan Kertulta.
Juhlakentän halkovan ojan pientareilla oli mukava paistatella päivää ja jutustella toimintatauon vuoksi käsittelemättä jääneistä asioista ja tapahtumista. Kaikkineen mukava ilta!

Kuvat ja -tekstit
Jorma Jylhä