31.8.2019 Hyvä kasvaa Kempeleessä

 Hyvä kasvaa Kempeleessä 31.8.2019

 

RES oli mukana tässä tapahtumassa, joka tällä kertaa toteutettiin  kauppakeskus Zeppeliinin tiloissa. Kauppakeskuksen käytävillä oli varsin runsaasti erilaisia esittelyjä, tuotemyyntiä, liikuntaneuvontaa, seuroja ja järjestöjä, sekä paljon muuta.

Lapsille oli myös omaa ohjelmaa. Heille oli toimintaa sekä sisätiloissa, että ulkona, jossa oli järjestetty mm. poniratsastusta.

Yhdistyksemme  toimintaan kävi tutustumassa yleisöä samaan tahtiin, mitä järjestöjen osastolla ihmisiä liikkui.
Pääsimme esittäytymään eläkkeensaajien aihepiiristä kiinnostuneile. Toivotimme heidät tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme torstaikerhoihin Kempeleen Nuorisoseuralle.

Seurat ja järjestöt oli tosin sijoitettu melko etäälle vilkkaimmista esittelypaikoista. Tästä oli sekä etua että haittaa. Etua se, että saimme esitettyä asiamme äänekkään ohjelman hairitsemättä, mutta toisaalta, vain osa tapahtuman kävijöistä kulki infopöytiemme kautta. 

Vaikka tapahtumasta ei välittömästi ole mitattavissa konkreettista hyötyä, näemme mukanaolon olevan perusteltua oman tunnettavuuden vahvistumisena ja tätä kautta jäsenhankintaa edistävänä toimintana.

Sivun päivitys
Vilho Ronkainen

 

 

RES:n esittelypaikalla Kerttu Mömmö ja Jorma Jylhä. (Kuva Vilho Ronkainen)
Yhdistyksemme jäsenet Raimo Kitti ja Hilkka Kiljo keskittyivät seuraamaan Hyvä kasvaa Kempeleessä-tapahtuman ohjelmaa. (Kuva Jorma Jylhä)