Kesäteatteriretket ovat suosittuja ja nyt oli mahdollisuus toteuttaa sellainen yhteen maan suurimmista ja suosituimmista kesäteattereista.

Teatteriesitys oli nimeltään KONNAT ja se on komedia veijareista, huijareista ja sankareista.
Näytöksen käsikirjoituksen on tehnyt Eero Schroderus ja ohjauksen Ulla Schroderus.

Esityksen juoni kulkee pitkälti pitkän linjan autonkorjausyrittäjän toimissa. Yrityksen apupoikana toimii yritykselle uskollinen palvelija,
joita jotkut toimet voivat pitää moraalisesti arveluttavina.

Tämän yrityksen viereen on valmistunut uusi vanhusten hoitoyksikkö, 
josta on tarkoitus tulla huippuhieno. Avajaisten jälkeen yksikön toiminta ajautuu kuitenkin muutaman viikon kuluessa katatsrofiin ja alueella aiemmin toiminut yritys ottaa hommat hoitaakseen ja asiat alkavat jälleen sujua.

Teatterinäytös kiihtyi loppua kohti ja sai yleisön monta kertaa raikuviin naurunpyrskähdyksiin.

Teatteriesityksen päätyttyä järjestäjien edustaja antoi erityismaininnan ja kiitokset Rantalakeuden Eläkkeensaajille, kun olimme niin runsaslukuisesti saapuneet paikalle.

Matkan aikana Valto Salonperä järjesti tieto-/arvauskilpailun, jonka kilpailun voittivat  Vuokko ja Lasse Järvenpää.
Syntyperäinen Suomussalmelainen Tauno Lauronen kertoi matkalla mielenkiintoisia asioita Suomussalmesta ja sen historiasta.

Menomatkan ruokailu oli Ukkohallan Hallan Karhu-ravintolassa.

Matkalle osallistui varsin suuri joukko RES:sin jäseniä ja jäsenet olivat saaneet matkalle mukaan merkittävän määrän kavereitaan/ystäviään. Ehkä näistä ystävistä ainakin jotkut on jatkossa myös RES:n jäseniä.

Teatterimatka tehtiin Pohjolan Matka Oy:n bussilla, jonka kuljettajana toimi Ari Hällström. Kuljettajamme hoiti asiansa tyylikkäästi ja turvallisesti.

Matkanjohtajamme Jorma ansaitsee suuret kiitokset rutiinilla hoidetusta hyvästä matkanjohtajuudesta, niinkuin aina matkoillamme.

Teksti ja kuvat
Vilho 

Näpäyttämällä jotakin kuvaa, näkyy kuvatekstit ja kuvia voi selata.