Huhmarin tuettu loma 8.-13.02.2021. Hae mukaan!

Tuetulle lomalle Lomakeskus Huhmariin!

Yhdistyksemme on saanut tuetun loman, joka toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja Terveysministeriön Veikkausvoittorahoista  myöntämällä avustuksella.  Loman toteutuksen tärkeät tiedot  ovat:

Loman teema
Yhdessä enemmän

Loma-aika
8. - 13.2.2021 (Ma-La)
Lomakohde
Lomakeskus Huhmari Polvijärvi

Loman sisältö ja –hinta
Lomalla on täysihoito ja sen hinta 100,00 € /henkilö.
Kuljetuskustannukset tulevat lomailijoiden maksettavaksi. Jos saamme tavoitteemme mukaisesti 50 osallistujaa, edestakainen bussikuljetus lomakohteeseen maksaa 50,00 €.

Lomalle hakeminen
Lomalle haetaan netti- tai paperilomakkeella. Molemmat lomaketyypit sekä täyttöohje avautuvat, kun näpäytät tästä. Anomus lähetetään Hyvinvointilomille 5.10. -30.11.2020 välisenä aikana. Paperilomaketta käyttävät voivat antaa sen  Jorma Jylhälle suljetussa kirjekuoressa edelleen postitettavaksi tai postittaa se itse suoraan lomajärjestölle. Riippumatta siitä, kumpaa lähetysmuotoa hakija käyttää, on hänen ilmoittava loma-aikeestaan Jormalle kuljetuksien järjestämistä varten.

Tuetulle lomalle voi hakea joka toinen vuosi. Jos loman hakija ei ole ollut vuoden 2019 jälkeen tuetulla lomalla, hänellä on mahdollisuus hakea ko. lomaa.

Loma on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksemme jäsenille. Myös muiden, kuin yhdistyksen jäsenten on mahdollista hakea lomalle, mikäli omista jäsenistämme ei löydy riittävästi lähtijöitä.

Hakemuksessa kysytään tulotietojen lisäksi hakijan omia perusteita lomatarpeeseen. Näillä perusteilla on suuri merkitys lomaoikeutta ratkaistaessa, joten niihin on syytä kiinnittää huomiota.

Lisätietoja ja mm. paperisia hakulomakkeita saat syksyn aikana yhdistyksemme kerhoissa.

Ehdotan, että merkkaat loma-ajan kalenteriisi ja valmistaudut viettämään edullisen loman hyvässä seurassa.

Kaikkien edellä olevien  suunnitelmien toteutuminen on riippuvainen Korona-tilanteen kehityksestä.
 

Terveisin

Rantalakeuden Eläkkeensaajat RES ry

Jorma Jylhä
matkavastaava
Puh: 040 0653921

jn.jylha@gmail.com