Kylpyläloma talven ja kesän saranassa on paikallaan

Perinteiseen tapaan teimme matkan kesää vastaan Suomenlahden etelärannalle ja vähän syvemmällekin, aina Pärnuun saakka. Pieni rakas naapurimaamme tarjosi jälleen kerran hyvät puitteet terveyttä tukevalle kylpylälomalle, mahdollisuuden tutustua paikalliseen elämään ja toisiin ryhmäläisiin.

Lomamme tukikohta oli Tervis SPA, joka on yksi kokeneimmista virolaisista kylpylöistä. Tämä kokemus näkyi niin hotellin, hoitojen kuin ruokailujenkin tasossa. Näistä kaikista sain 99 %:sesti hyvää palautetta. Seikkailijoita kun olemme, emme tyytyneet pelkästään Pärnun tarjontaan, vaan rohkeimmat meistä vieraili myös Latvian puolella, tutustumassa sikäläiseen menoon.

Tässä haluan erityisesti mainita Tervis SPA:n oppaan Anneli Annusveren, joka oli meitä vastassa Tallinnan satamassa ja siitä lähtien piti meistä hyvää huolta. Erinomaista suomea puhuvana asiointi hännen kanssaan oli miellyttävää ja vaivatonta. Ujoimmatkin uskalsivat asioida hänen kanssaan.

Alla oleva kuvagalleria kertoo matkastamme kameran objektiivin läpi nähtynä. Kuvat ovat Pentti Lahdensivun ottamat. Kiitos Pentille, että saimme kuvat käyttöön sivuillemme.

Kuvagallerian kuvat: Pentti Lahdensivu
Sivun päivitys:         Jorma Jylhä